The world needs us

Meeting Natalie – Video Editor

Meeting Natalie – Video Editor

EN –
My name is Natalie and I am 10 years old. I want to better the world by making videos and inform the people. Creating videos is a lot of fun because you can give information in a creative manner. The information will be about nature and what is needed to support it and about animals and their facts.

About me:
I am very interested in sports and i do gymnastics and karate. Gymnastics is very fun to make saltos and keep your balance on a balance beam. Karate is just really cool and with these skills I can defend myself. Just like my colleage, Houda, I would like to discover the world. I have already been to Poland, Germany, Turkey and Spain.
I would like people to be nicer to each other, what means that fighting is out of order. Next to that it is important to have respect for others animals on this planet. In the end they are equal to us.

 

NL –
Mijn naam is Natalie en ik ben 10 jaar. Ik wil de wereld verbeteren door video’s te maken en de mensen te informeren. Video’s maken is heel erg leuk omdat je zo informatie kan geven op een creatieve manier. De informatie zal gaan over de natuur en wat er nodig is om de natuur te helpen en daarnaast ook de dieren en al hun informatie.

Over mij:
Ik ben erg sportief en doe aan turnen en karate. Turnen is erg leuk want daar kun je salto’s maken en op een balk evenwicht houden. Karate is gewoon erg stoer en dan kan ik mijzelf goed verdedigen. Net als mijn collega Houda, ontdek ik graag de wereld. Ik ben al in Polen geweest, Duitsland, Turkije en Spanje.
Ik zou graag willen dat mensen veel aardiger zijn tegen elkaar. Dat betekent dat er geen ruzie meer moet worden gemaakt. Daarnaast moeten mensen ook respect hebben voor andere dieren op deze aardbol, zij zijn gelijk aan ons.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *